Die dag thuiskomende komt Petra gelijk naar me toe en zegt een beetje verlegen: Frans wil met ons naar deze sauna. En ze laat me het app gesprekje lezen, met daarbij wat gestuurde fotos hoe de sauna er uit zag. Ik zeg gelijk: nou. Ja maar, zegt ze een beetje blozend, vind je het niet erg dan, dat hij me naakt ziet? Ik zeg: lieverd, jullie kennen elkaar toch al heel lang en goed? Wat maakt het naakt zijn dan uit?

aan Petra zou vertellen, ze zeker mee wilde! Maar dat ze het wellicht wel vreemd zou vinden, om met 2 kerels naar een sauna te gaan. Daar wist Frans, wel een oplossing voor. Hij boekte vaker een privé sauna, met buitenzwembad, zodat Petra zich niet opgelaten hoefde te voelen.

Ik wist dat Frans altijd al een beetje geilde op haar, en dat er bij haar ook altijd wel een bepaalde chemie en spanning heerste, maar ik kon daar nooit echt de vinger achter krijgen. In die tijd, toen Frans nog getrouwd was, hadden we vaak leuk contact met elkaar we kwamen als 2 stellen, regelmatig bij elkaar op de koffie en later op de avond vloeide de alcohol dan ook rijkelijk. Bij het naar huis gaan, en het afscheid van die avond, had ik wel eens opgemerkt, dat zijn hand bij de 3 (keurige) zoenen, toch wel iets lager zat, dan normaal. Het stiekeme glimlachje van Petra verraadde, maar al te goed, hoe prettig ze dat vond. Maar verder is daar nooit wat spannends uitgerold. Ik herinner me nog wel, dat als ik wist dat Petra met hem vegetarisch onderweg was naar afspraken waarbij zij notuleerde, ik altijd een bepaalde spanning en vrees in mijn buik voelde van zouden ze nu ergens op een verlaten praktisch landweggetje, geparkeerd hebben? Zouden ze nu dingen aan het doen zijn, waar ik niets van mag weten? Gek genoeg, vond ik dat vreselijk spannend, bonkte mn hart me in de keel.en vond ik het van mezelf maar raar en vreemd, maar de gedachte, dat ze zich liet nemen door haar eigen baas, wond me erg. We zijn nu alweer een paar jaar verder, en hebben altijd nog leuk contact met elkaar. Je kunt wel zeggen, dikke maatjes.

Diner bar Lempicka - stijlvolle Brasserie cocktailbar


Daar zaten we dan. Ik (Henk 43 jaar) en Petra (mijn vrouw, 41 jaar). In de auto, onderweg naar een pittoresk privé saunaatje. Petra, niet te slank, niet te dik, een paar heerlijke borsten en een ontzettende lekkere kont, zat wat zenuwachtig naast teatox me te schuifelen. De sauna was namelijk niet door ons afgehuurd, maar door Frans. Frans (50 jaar, inmiddels gescheiden en single) was namelijk de oud werkgever van Petra. Ze was destijds 5 jaar lang, zijn secretaresse.

DIY: hoe maak je een kaasplankje?


Toch nog een hele week kunnen skiën, maar de laatste dag zag je de sneeuw zo smelten! Hopelijk kunnen de mensen die de tweede week van de paasvakantie er zijn ook nog skiën! De mensen van de paddy waren ook dit jaar heel vriendelijk. Eten was ook lekker, zeker voor die prijs! Twee minpunten: doordat het de eerste week van de paasvakantie zo druk was kregen we geen viergangenmenu maar een driegangenmenu zonder dat met iets anders te vergoeden en voor dezelfde reden was de happy hour niet tussen 16 en 17u maar tussen 22 en 23u. Wel spijtig als er kleine kinderen bij zijn die dan al in bed liggen! Maar volgend jaar zijn we zeker en vast weer van de partij! Lees meer, maart 2007, terence, sunweb en Paddy's. Bij aankomst ontbraken de milkakoeien op de groene heuvels en in de lift over de groene weide is best vreemd op wintersport.

frans kaasplankje

Jean d'Arves waren geprepareerd wat de terugkeer naar het appartement een stuk aangenamer/ relaxter maakte. Het viel ons wel op dat er erg weinig kastruimte was, boven op de slaapkamers waren schuifwanden in het schuine dak, maar dan zou je je spullen op de grond moeten leggen. Ook een kapstok voor onze jassen was niet aanwezig zodat we die maar telkens op de stoelen hebben gehangen. Ook zou er in de accomodatie wireless internet zijn, die blijkt dus bij de receptie te zijn en niet in het appartement zelf. Bij de receptie kan je met je laptop internetten en daar staat ook oren een pc waar je tegen betaling op kan mailen/ internetten.

Lees meer, april 2007. Vicky, juist terug van 1 weekje skiën. Vorig jaar zijn we daar ook geweest maar verbleven we in les chalets des Marmottes waar we ook tevreden over waren. Nu hadden we dus een groot appartement voor 8 personen dat we maar met 4 deelden! Prachtig weer gehad, 1 dag sneeuw en voor de rest volop zon!

Cafe 100 cafe 100 Eten & Drinken

Verder karig ingericht met maar 1 bankje voor 8 personen. Ook wij waren hier maar met zn 6en alleen is voor 8pers echt veel te krap. Bedden zijn Frans werd ons verteld, wij vonden ze te klein en liggen door. Verder een prima week gehad. Lees meer, februari 2010, leo, wij zijn van 9 t/m in ervaringen deze accomodatie geweest. We waren met z'n tweetjes dus lekker ruim dit baby appartement. Voor 8 personen zou het toch wel erg krap zijn lijkt ons. Het appartement was bedden waren goed! We hebben een heerlijke vakantie gehad, we konden skiën tot de voordeur en tot ons genoegen was het ijzige paadje dat vanaf de piste richting het dorp gaat dit jaar in tegenstelling tot eerdere jaren dat we.

frans kaasplankje

Hemelse wijn wijnimporteur wijnwinkel wijnbar

Het is ook niet zo druk wat het ook fijner maakt, en het gebied is overzichtelijk. Kortom, ideale plek voor een leuke skivakantie! Lees meer, februari 2010, joyce. Wij zijn eind jan een weekje. Jean d'Arves geweest, heerlijk kunnen skien. Het voeding chalet viel ons tegen. Geen opbergruimte voor kleding als planken en haken. Dus de hele week ligt alles op de grond.

Beoordelingen van Les Chalets de la fontaine. Maart 2010, monique, net terug uit. Jean d'Arves, was heel leuk. Pension groot en baarmoeder schoon genoeg, leuke mensen aan de receptie, geen problemen gehad. Het dorpje is heel klein maar alles wat je nodig hebt zit. Je bent zo met de lift in het gebied. Vooral in Corbier heb je fijne pistes. De pistes worden goed geprepareerd, je kunt er relaxt skieen.

Faciliteiten gasterie lieve hemel

Reisorganisaties, boek je vakantie naar Les Chalets de la stofwisseling fontaine: mei 2018Juni 2018Juli 2018Augustus 2018September 2018Oktober 2018november 2018December 2018Januari 2019Februari 2019Maart 2019April 2019Zomer 2018Winter 2018 / 2019meivakantie 2018Zomervakantie 2018Herfstvakantie 2018Kerstvakantie 2018. Foto's de la fontaine les Chalets. Klik op een foto voor nog meer foto's van de la fontaine. Waardering Les Chalets de la fontaine*. Waardering7,2, ligging7,6, prijs / kwaliteit6,7, kindvriendelijk6,4, inrichting6,7. Hoeveelheid ruimte7,9, er is nog geen foto beschikbaar. Les Chalets de la fontaine, beoordeeld door, beoordeling:.6 /.0.

Frans kaasplankje
Rated 4/5 based on 497 reviews