Topkwaliteit hoesjes voor meer dan.500 smartphones, zoals iPhone, huawei en Samsung. Bij m vind je alles voor smartphone, tablet en smartwatch van topkwaliteit. Altijd knalprijzen en snel geleverd! Gratis verzonden vanaf 25 Klantbeoordeling 9,5 Thuiswinkel-waarborg Gigantisch assortiment Expert in telefoon, tablet smartwatch accessoires. Zweeds Ontworpen Cases, covers accessoires. Bij ideal Of Sweden vindt u prachtig ontworpen en functionele telefoonhoesjes, telefoon covers en wallet cases voor de meest gangbare telefoonmodellen. Maak je eigen ontwerp maak een uniek hoesje voor jouw smartphone of tablet. Extra accessoires voor optimaal gemak.

hoesjes voor je telefoon , hoesjes voor iPhone, ipad, samsung en alle andere merken. Appelhoes, je favoriete winkel voor de bescherming en accessoires van al je, apple producten zoals je iphone 6s, appel ipad en Macbook. Voor 22:00 uur bestellen, is meestal morgen in huis! Je telefoonhoesje zelf maken doe je gemakkelijk bij Pixum.

Kies de juiste categorie onder telefoonhoesjes en bekijk ons uitgebreide assortiment. Er is een ajuin selectie gemaakt van mooie telefoonhoesjes, welke zorgen voor een uitstekende bescherming. Van onopvallende hoesjes tot speciale en zeer exclusieve telefoonhoesjes. Je vindt het allemaal. Iedere bestelling die voor.00 uur wordt geplaatst, wordt dezelfde werkdag nog verstuurd. Over het algemeen ontvang je deze de volgende dag al thuis. Bovendien is de bezorging geheel gratis! Met vriendelijke groet, team.

hoesjes voor je telefoon

Nl - goedkope telefoonhoesjes telefoon


Productspage, resultaat 18 van de 50 resultaten wordt getoond. Sorteer op populariteitSorteer op gemiddelde waarderingSorteer op nieuwheidSorteer op prijs: laag naar hoogSorteer op prijs: hoog naar laag. Binnenkort zal het Chinese merk OnePlus haar nieuwste telefoon onthullen: de OnePlus. De vorige harde modellen waren behoorlijk succesvol, dus iedereen heeft hoge verwachtingen van deze nieuwe telefoon. De voorganger van OnePlus 6, de OnePlus 5T is niet meer te koop en het merk zal het niet ook niet meer gaan verkopen, dus we kijken uit naar hun. Op zoek naar een hoesje voor je iphone, samsung, htc, blackberry of Sony telefoon of ipad/tablet? Bekijk hier een ruime collectie met mooie telefoonhoesjes en telefoon accessoires. Je hebt een mooie telefoon of tablet en wilt deze graag goed beschermen met een hoes. Wellicht wil je deze ook nog een persoonlijke tint geven door het hoesje te kiezen met een bepaalde kleur, patroon of stijl.

De beste bescherming accessoires


Java-programma's zouden in theorie op een computer net zo goed moeten werken als op een mobieltje. Lcd-type, indicatie over welk type lcd-scherm er wordt gebruikt. Lcd staat voor Liquid Crystal Display en is een klein, energiezuinig schermpje dat is ingebouwd in een mobiele telefoon. Hierop kun je zien wat de status van de telefoon is en wie je belt. Voor lcd-schermen worden verschillende technieken gebruikt: - tft: Type lcd met een betere lichtopbrengst en kijkhoek dan een normale lcd. Hier kan elke pixel afzonderlijk worden 'bestuurd' en vindt er geen kleurverloop plaats. ltps: Verbeterde versie van tft. De types stn en dstn zijn weinig voorkomend en veelal van slechtere kwaliteit dan de hedendaagse tft-schermen.

hoesjes voor je telefoon

Het gewicht is voorbeelden inclusief de standaardbatterij. Handsfree modus, dit veld geeft aan of de telefoon geschikt is om het spraakgeluid versterkt weer te geven via een speaker, zodat je de telefoon naast je neer kunt leggen en zonder headset gewoon door kunt communiceren. Vaste telefoons hebben deze functie soms ook. Dan word je 'op de speaker' gezet. Ingebouwde antenne, dit veld geeft aan of de antenne van dit mobieltje zichtbaar is of dat deze is weggewerkt in de behuizing van het mobieltje.

Of je kiest voor een ingebouwde of een uitgebouwde antenne hangt puur af van je cosmetische wensen. De kwaliteit en het bereik van ingebouwde antennes is gelijk aan die van uitgebouwde antennes. Internet type, dit geeft aan hoe de gsm verbinding maakt met het Internet. Via wap, een zogenoemde 'dialup'-verbinding, via gprs, een soort adsl-achtige verbinding of via umts, de nieuwste technologie op mobiele internetgebied. Dit veld geeft aan of de telefoon java(tm)-applicaties kan starten. Steeds meer mobieltjes hebben deze functie waarmee er nieuwe spelletjes geïnstalleerd kunnen worden of programma's om e-mail te lezen. Java is een "platformonafhankelijke" programmeertaal.

Telefoonhoesjes maken met je eigen


In Nederland gebruiken we de gsm900 en gsm1800 'band'. Dit is een 900mhz of 1800mhz fm-frequentie waarop alle telefoons met elkaar en met de gsm-masten communiceren. In landen als Amerika, australië en zo nog een aantal meer, worden andere standaarden gehanteerd. De gsm1800 band is daar een voorbeeld van. Dual-band geeft aan dat het toestel in staat is met gsm900 en gsm1800 netwerken te communiceren.

Tri-band of Tripleband voegt daar gsm1900 aan toe. Quad-band geeft aan dat het toestel ook in staat is de nieuwe umts frequenties te gebruiken. Geheugenkaart, dit veld geeft aan of de telefoon is uit te breiden met extra geheugen in de vorm van een geheugenkaart. Veel telefoons die camera's of mp3-spelers 'aan boord' hebben, bieden deze mogelijkheid zodat er extra geheugen kan worden gebruikt voor de opslag van foto's en muziek. Geheugenkaart type, dit veld laat zien welk type geheugenkaart er gebruikt kan worden in deze telefoon. Vrijwel alle telefoons maken gebruik van de multi media card (MMC) of Secure digital-kaarten (SD) omdat deze kaarten dun en klein zijn vergeleken bij de compact Flash card.

M - accessoires voor

Veel telefoons ondersteunen efr en bij veel telefoons moet deze functie eerst worden geactiveerd in het menu. Dit veld geeft aan afslank of de telefoon in staat groeit is om emailtjes te versturen, zonder daartoe externe java-applicaties te hoeven installeren. Ems, ems - extended Messaging Service. Dit veld geeft aan of deze telefoon in staat is "lange" sms'jes en "in-line graphics" te sturen. "Lange" sms'jes zijn in feite gewoon een set normale sms'jes met een speciale code zodat de telefoon weet dat de losse sms'jes eigenlijk 1 lang sms'je vormen. Vrijwel alle nokia-telefoons ondersteunen ems. Fm-radio, sommige modellen hebben een ingebouwde fm-radio of een optionele, los op te klikken fm-radio. Radio luisteren gaat via de (veelal) meegeleverde koptelefoon. Dit veld geeft aan welke 'bands' de telefoon ondersteunt.

hoesjes voor je telefoon

Trendy cases en covers voor iPhone

Diverse mogelijkheden zijn hier aan de orde. De meest voorkomende zijn: Infrarood (Irda hier dienen de apparaten zich in elkaars ringen gezichtsveld te bevinden, aangezien er met infrarood licht een verbinding is opgebouwd die niet te lang onderbroken mag worden. Bluetooth: hierbij wordt via een radiofrequentie een verbinding opgebouwd. De apparaten hoeven nu niet in elkaars gezichtsveld te staan, maar dienen wel in een cirkel van 10 tot 100 meter bij elkaar te zijn. Efr - enhanced Frequency rate. Enhanced Frequency rate is een methode waarmee het spraakgeluid kan worden verbeterd door beter gebruik te maken van de gsm-technologie. Door speciale codering kan er meer informatie worden verstuurd en daardoor klinkt de stem helderder en duidelijker.

Browserspecificatie, dit veld geeft een indicatie van de kwaliteiten van de eventueel ingebouwde web-browser. De nieuwere telefoons hebben een ingebouwde webbrowser voor het bekijken van pagina's op het Internet. Dit veld geeft aan welke 'versie' van de diverse encyclopedie standaarden er wordt ondersteund. Hier geldt: hoe hoger het versienummer, des te beter het support. Cameraspecificaties, indicatie van de kwaliteit van de ingebouwde camera. Dit veld geeft een indicatie van de kwaliteit van de ingebouwde digitale camera. Hoe hoger de resolutie, des te duidelijker het beeld dat de camera kan opslaan. Connectiviteit, dit veld geeft aan hoe de telefoon met andere apparaten kan communiceren.

Telefoonhoesje maken met foto

Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen voor mobiele telefoon. Animaties, dit veld geeft aan of de telefoon animaties ondersteunt. Hiermee worden animaties bedoeld in het menu en tijdens het opstarten dan wel uitschakelen van het mobieltje. Batterij, geeft aan welk type batterij er bij dit toestel geleverd wordt. Li-ion batterijen zijn de beste, aangezien ze heel vaak kunnen worden opgeladen zonder het alom bekende 'geheugeneffect' te creëren waardoor de batterij steeds minder lang mee gaat. Nimh- en nicad-batterijen kunnen ook worden opgeladen, maar hebben wel last van dit 'geheugeneffect'. Besturingssystemen, indicatie over het te gebruiken besturingssysteem. Dit veld geeft de besturingssystemen aan waarvan de fabrikant zegt dat dit toestel ermee bestuurd kan worden. Het komt vaak voor dat ondanks deze indicatie het toestel toch blijkt te werken met Macos of Linux.

Hoesjes voor je telefoon
Rated 4/5 based on 514 reviews